Blaas je wijs!

Blaas je Wijs in 2022!

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek maken gezond is voor lichaam en geest. Het vergroot de longcapaciteit, maar ook het geheugen wordt getraind. Samen muziek maken is fantastisch. De klank, de saamhorigheid, maar belangrijker nog de gezelligheid.

Ivm corona starten we niet aan het begin van 2022, maar in september 2022 met het project Blaas je Wijs. Dit project bevat 10 gratis muzieklessen, waarin kennis wordt gemaakt met blaasmuziek.

Je staat in deze lessen stil bij het nootschrift, de verschillende instrumenten uit een harmonie en fanfare om vervolgens zelf te gaan blazen op een zelf gekozen blaasinstrument. Na deze tien lessen kunt uw muzikale carriere vervolgen bij een van de aangesloten verenigingen. De lessen starten op woensdagavond 14 september en lopen door tot begin november. We sluiten het project vervolgens af met een mini-concertje. 

Bent u inwoner van Bronckhorst en tussen de 18 en 90 jaar en wilt u kennis maken met blaasmuziek? Of wellicht heeft u ooit een instrument bespeeld en wilt u de draad weer oppakken? Meldt u dan aan via blaasjewijs@gmail.comof mail voor meer informatie. 

Om alle clichés zoals ‘je bent nooit te oud om te leren’ kracht bij te zetten, hopen wij dat u zegt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” 

Voor meer informatie mail naar blaasjewijs@gmail.com of bel met de organisatie Karin: 06-20960225.

Flyer 2022 volgt.