Categorieën
Bmf

Blaas je Wijs concert 15 maart a.s.

Het project vanuit de federatie Bronckhorster muziekverenigingen loopt op z’n eind. Begin januari zijn 29 deelnemers gestart aan dit nieuwe avontuur; samen muziek maken. De lessen zijn verzorgd door combinatie functionaris Miranda lof van de gemeente Bronckhorst. Zij wordt ondersteund door vrijwilligers van de aangesloten muziekverenigingen van de federatie.

De deelnemers hebben het gekozen instrument eigen gemaakt en flink geoefend thuis. De organisatie en de combinatiefunctionaris staan positief versteld over het resultaat. De deelnemers hebben een repetoir ingestudeerd die zij u graag willen laten horen. Tijdens het concertje kunt u luisteren naar het Blaas-je-wijs orkest, maar ook naar de verschillende secties, zoals een klarinetgroepje, een tenorsaxofoon-trio en een kopergroep. Daarnaast klinkt een nummer waarin het Blaas-je-wijs orkest 1 partij voor zijn rekening neemt en partij 2 door een samengesteld orkest van de organiserende verenigingen wordt gespeeld, te weten Hummelo Keppel, Nieuw Leven en Crescendo. Zij zullen ook de Bronckhorster mars ten gehore brengen; al met al een variërend programma dus.

In tegenstelling tot ons eerdere bericht, vindt het concertje plaats om 11.30 uur in de Hietmaat te Hengelo. Kom jij het lef en doorzettingsvermogen van onze deelnemers aanmoedigen? Tot zondag 15 maart !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.